COMBINEER NU HET HUREN VAN EEN KARAOKE RUIMTE MET DINEREN BIJ ONZE TIKIBAR! HEERLIJKE BURGERS, WRAPS EN COCKTAILS!

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALE 10/20 DEAL, 10 PROCENT KORTING OP DE REKENING BIJ DE TIKIBAR EN 20 EURO KORTING OP HET HUREN VAN EEN KARAOKE RUIMTE. RESERVEER NU! 

 

RESERVEREN/HUREN KAN VIA DE MAIL.

INFO@ROXYSKARAOKEBAR.NL VOOR EVENTUELE VRAGEN BEL JE NAAR 0627286166 

 


Hou jij ook zo van meezingen met je favoriete nummers? Ben je het zat dat er nooit een plek is waar je kunt Karaoken op het moment dat jij daar nou net zin in hebt? Zeggen jij en je vrienden al jaren dat jullie een echte karaokebar in Nijmegen missen en ben je op zoek naar een plek in Nijmegen waar de Karaokeset altijd aan staat? Dan kun je vanaf juni bij Roxy’s Karaokebar terecht.


Tijdens de gewoonlijke uitgaanstijden zal je bij ons altijd kunnen komen Karaoken, in je eentje of met een groep. Vraag een nummer aan en laat je zangkunsten voor een groot publiek horen of laat zien dat je misschien niet zo goed kan zingen, maar wel een feestje kunt bouwen!


Wil je liever niet voor een groot publiek zingen, huur dan je eigen privé karaoke ruimte voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, feest van je studenten- of sportvereniging of met een stel vrienden, gewoon omdat het kan. 


 

Ruimte huren of een vraag? 

Wilt u één van de ruimtes reserveren of heeft u een andere vraag ? Stuur dan een bericht naar info@roxyskaraokebar.nl of bel naar 0627286166

Als je een ruimte wilt huren hebben we twee opties:

- tot 16 personen kun je de kleine maar gezellige en sfeervolle privéruimte afhuren. De kosten hiervoor zijn 12,50 euro per persoon per 2 uur, met een minimum van 50 euro en een maximum van 125 euro. 

- Vanaf 16 tot 80 personen kun je de grote ruimte beneden huren (op woensdag tot en met zondag tot 00:00 uur, bij een zeer groot aantal wel bespreekbaar). De kosten voor de huur van deze ruimte zijn 125 euro voor 2 uur als je met een groep tot 40 personen komt. Kom je met meer? Dan zijn de kosten 150 euro. 


Wil je langer reserveren? Voor elk uur extra betaal je 50 euro. 

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot het afnemen van consumptiebonnen en/of een bittergarnituur. Voor kosten hiervan kun je vragen bij je reservering 


 


Openingstijden

maandag:  

Gesloten

dinsdag:  

Gesloten

woensdag tot en met zondag 

21:00-02:00/04:00

 

 

 


Kleine ruimte tot 16 personen te huur

Prive rimte

 

Grote ruimte vanaf 16 personen te huur